ZoomTrader Review

ZoomTrader Review 2016

ZoomTrader Review

ZoomTrader werd opgericht in 2011 en wist al snel een significant deel van de binaire optie markt te veroveren. Het bedrijf wordt gemanaged door een aantal gerespecteerde, bekende, gespecialiseerde traders en ervaren analisten. Deze broker heeft een unieke, volledig web-gebaseerde en veilige trade platform ontwikkeld die de wensen van de klant tegemoet kan komen. Los daarvan, hebben wij ook het onderwijsmateriaal van ZoomTrader als onderdeel van hun trading academie onderzocht. Onze conclusie is dat dit materiaal het de beste is dat wij hebben gezien. Als er gekeken wordt naar het veelzijdige en goed ontworpen banksysteem, en dat de customer support van ZoomTrader meerdere prijzen heeft gewonnen vanwege hun snelheid, constante beschikbaarheid en efficiëntie, dan is het niet verrassend dat dit een vooraanstaande broker is. Wij staan op het punt om elk onderdeel van dit geweldige bedrijf te analyseren, blijf daarom verder lezen voor een eerlijke ZoomTrader review.

ZOOMTRADER REVIEW | JURIDISCHE KENNISGEVINGEN

Bij het lezen van de eerste paragraaf van deze ZoomTrader review, vroeg u zichzelf vast af wat het addertje onder het gras nou is. Nou, zoals we grondig hebben uitgelegd in onze eigen ZoomTrader Scam Test artikel, is er helemaal geen adder te vinden. Gezien het feit dat het hoofdkantoor van ZoomTrader in Cyprus is gevestigd, is dit bedrijf onderworpen aan zeer strikte CySEC-regelgeving en licentierichtlijnen. Dit betekent dat elke trade die u met ZoomTrader opent, volledig wettig, veilig en gecodeerd is, met absoluut geen risico voor identiteitsdiefstal of fraude. Door te voldoen aan strenge verordeningen die door CySEC zijn opgesteld, komt ZoomTrader automatisch in aanmerking om operationele activiteiten te mogen ontplooien in alle landen van de Europese Unie. U kunt er zeker van zijn dat u geen wetten breekt door te traden met deze broker. Lees verderom meer interessante feiten te leren in onze ZoomTrader review.

ZoomTrader Review Binary Options Broker

ZoomTrader Home Page

ZOOMTRADER REVIEW | HANDELSINSTRUMENTEN

Een ingenieus ontworpen handelsplatform zal ons volgende onderwerp zijn in deze ZoomTrader-recensie, omdat deze broker echt extra moeite heeft gestoken in het ontwerp- en handelsopties van hun platform. Functionaliteiten zoals een eenvoudige en intuïtieve interface, een grote verscheidenheid aan vermogensbestanddelen variërend van aandelen en indexen tot aan commodities en valuta’s, evenals een aantal verschillende handelsmethoden, onderscheiden deze broker onder andere. In het kader van trading methoden heeft ZoomTrader in totaal vijf verschillende geïmplementeerd. Digital is de eenvoudigste, maar biedt variabele uitbetalingen voor wanneer u niet zeker weet of uw trade succesvol zal zijn. Op deze manier kunt u een bepaald bedrag van uw geïnvesteerde geld terugkrijgen. Er zijn ook Touch, One Touch, Range en Turbo methoden, de laatste is zeer interessant omdat het de vervaldatum tot een minuut verkort. Het moet worden vermeld dat u ook een gratis ZoomTrader Demo Rekening kunt openen en traden kunt uitproberen zonder het risico om geld te verliezen. Blijf bij ons in het volgende deel van ZoomTrader review waar we verschillende rekening types zullen bespreken.

KIES UW ZOOMTRADER GIFT NU!TIJDELIJKE AANBIEDING

ZOOMTRADER REVIEW | REKENINGEN EN BANKBELEID

Wanneer u een nieuwe trading rekening probeert te openen bij deze broker, kunt u uw rekening-type kiezen op basis van uw initiële stortingsbedrag. Elk van deze is zorgvuldig ontworpen om te voldoen aan de behoeften van vrijwel elke potentiële klant. Een Bronzen rekening is bijvoorbeeld ideaal voor beginners en zij die bereid zijn om te leren hoe goed traden werkt, terwijl de Zilveren rekening is gemaakt voor meer ervaren gebruikers omdat het dagelijkse marktontwikkelingen en geavanceerde educatieve cursussen bevat. De Gouden rekening voegt persoonlijke accountmanagers en particuliere private trade sessies eraan, terwijl Platina-rekeningen zijn gereserveerd voor professionele traders.

Zoom Trader Trading Platform

Zoom Trader Trading Platform

We concluderen dit deel van de ZoomTrader review met een kort overzicht van de beschikbare bankmethoden. Hier moeten we vermelden dat u niet meer dan 200 dollar nodig heeft om te beginnen met traden, wat iets lager is dan het gemiddelde stortbedrag in de branche. Bovendien zult u vast blij zijn om te horen dat het minimumbedrag voor een ZoomTrader trade slechts $10 bedraagt, waardoor u een groot aantal handelsopties krijgt, zelfs bij het storten van het minimumbedrag. Storten kan worden gedaan via creditcards, overschrijving of alternatieve betaalmethoden zoals AllCharge en diverse e-wallets. Deze methodes zijn ook beschikbaar als u ook uw inkomsten wilt opnemen. Dat is het voor dit onderdeel, maar blijf nog langer bij ons om interessante feiten over de educatieve middelen van ZoomTrader te leren.

ZOOMTRADER REVIEW | ONDERWIJS EN ONDERSTEUNING

Zoals we al eerder aan het begin van deze ZoomTrader-recensie hebben gemeld, is Education Center fantastisch georganiseerd en beschikbaar voor iedereen. Elke gebruiker kan toegang krijgen tot tal van professioneel gemaakte video’s, variërend van inleidende video’s die de fundamentele kennis omschrijven die nodig zijn om succesvol te kunnen traden, tot allround cursussen die de geheimen van geschoolde traders onthullen. Bovendien organiseert ZoomTrader vaak gratis webinars in verschillende talen die allerlei onderwerpen omvatten met betrekking tot binaire opties; van handelspsychologie tot aan technische analyse. Het is overduidelijk dat ZoomTrader zich echt bekommert om haar cliënten en geeft ze ook nog eens gratis toegang tot de benodigde kennis.

Wat betreft de customer support team van deze broker, hebben we alleen woorden van lof. Elke vraag die we hadden werd snel beantwoord. Hun communicatievaardigheden zijn zeer professioneel en ze verdienen een plek in deze ZoomTrader review. U kunt contact met het team opnemen via een live chat applicatie die is ingebed in hun officiële website, of via e-mail of telefoon. Toegewijde telefoonlijnen zijn beschikbaar voor traders gevestigd in Frankrijk, Spanje, Australië, Oostenrijk, Nederland, Italië, Canada, Zwitserland, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk. Zoals u kunt zien, heeft ZoomTrader geen bezuinigingen gemaakt in haar doel de ultieme handelservaring aan te bieden, een eigenschap die zeldzaam is onder de hedendaagse brokers. Zoals u kunt lezen in ons eerlijke artikel, is er echt geen reden voor ontevredenheid en klachten bij ZoomTrader. Deze broker is de eerste keuze voor veel serieuze traders.

ZOOMTRADER REVIEW | CONCLUSIE

We zullen deze uitgebreide ZoomTrader-recensie concluderen door nog eens de sleutelfuncties van deze broker te belichten. Het trade platform biedt een verscheidenheid aan vermogensbestanddelen en trade opties en kan ook overal worden gebruikt dankzij de speciaal gemaakte mobiele applicatie. De bankmethoden zijn uiteenlopend en werken foutloos, waarbij de minimale storting en trade ver onder het gemiddelde van de industrie liggen, terwijl de beschikbare onderwijsbibliotheek zijn concurrentie voorbijgaat. Hun ondersteuningsteam is snel en efficiënt en een ingebouwde 128-bits SSL data encryptie die wordt ondersteund door CySEC-reguleringsinstrumenten, biedt de ultieme bescherming van de privé informatie van een traders, waardoor er geen ruimte is voor oplichterij of fraude.

Uiteindelijk kunnen wij niet anders dan alleen eerlijk aanbevelen om een gratis trade rekening bij ZoomTrader te openen, zo krijgt u de beste trade ervaring mogelijk!

OPEN NU EEN GRATIS TRADING REKENING!

ZOOMTRADER REVIEW | WEBSITE PREVIEW

Author's overall rating:
Author: Ben Prescott
Updated:

RISK DISCLAIMER
BinaryOptionsTrading-Review.com has taken reasonable measures to ensure the accuracy of the information in the website, however, does not guarantee it. The data exhibited in this website is not necessarily always real-time or completely accurate; this includes market analysis, forecasts, signals, assets’ price quotes and charts. Readers should not treat any opinion expressed by the authors of BinaryOptionsTrading-Review.com as a specific inducement to make a particular trade or follow a particular strategy, but only as an expression of their current opinion. The risks involved in trading binary options are high and may not be suitable for all traders. BinaryOptionsTrading-Review.com doesn't retain responsibility for any losses readers might face as a result of using the information presented in this website. This website is owned by Next Media Corp.
In accordance with FTC guidelines, BinaryOptionsTrading-Review.com has financial relationships with some of the products and services mentioned on this website. BinaryOptionsTrading-Review.com may be compensated if consumers choose to click links in our content and ultimately sign up for mentioned products.